Bedrijfsprofiel

Over ons

Van der Kolk & Vos staalbouw b.v. is gespecialiseerd in het produceren van staalconstructies voor gebouwen, stalen trappen, bordessen, leuningen, hekwerk en balustraden.

Onze missie is om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten en een toegevoegde waarde te leveren door het bieden van vakkennis om te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. Hierbij investeren wij volop in nieuwe technologie en in onze medewerkers
De staalconstructie dient te voldoen aan de eisen die er door de opdrachtgever aan gesteld worden, de juiste vorm, sterk en stabiel, maatvast en uitgevoerd volgens de geldende voorschriften en normen.

Van der Kolk & Vos Staalbouw voert haar projecten uit met efficiënte machines en vakbekwame medewerkers met vakkennis en ruggengraat.
Vanaf het moment dat een offerteaanvraag bij ons binnenkomt tot en met de oplevering, zorgen wij ervoor dat onze klanten centraal staan bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden. Hierbij houden wij de communicatie met de architect, constructeur en onze opdrachtgever zo transparant mogelijk, om een zo nauw mogelijke samenwerking te realiseren. Bovendien denken wij mee met onze klanten middels het geven van adviezen met betrekking tot de vormgeving, uitvoering en detaillering van de constructieonderdelen in de voorbereidingsfase van elk project, om op deze wijze de kwaliteit en de efficiëntie zo hoog mogelijk te houden gedurende het traject. Tevens maken wij gebruik van ERP software die ons ondersteunt vanaf het opstellen van de calculatie in de offertefase, tot en met het opstellen van de factuur na de oplevering van het project. Doordat gegevens éénmaal worden ingevoerd en vervolgens verrijkt worden, wordt de kans op faalkosten tot een minimum beperkt.

Geschiedenis

 • 01.02.199401

  Oprichting

  Ons bedrijf werd opgericht door de oud-collega's Van der Kolk en Vos die op dat moment al jarenlange ervaring op hebben gedaan in de staalbouwbranche. Het bedrijf bestond toen uit 4,5 FTE

 • 05.07.200202

  Verdere groei

  In het jaar 2002 is het bedrijf doorgeroeid tot 9 FTE waarbij de nadruk gelegd werd op constructiewerk ten behoeve van de woningbouw en bedrijfshallen.

 • 14.04.201803

  Nieuwe eigenaar

  Beide vennoten hebben een respectabele leeftijd en zijn toegekomen aan een nieuwe levensfase. Het bedrijf wordt in 2018 overgenomen door Frank van der Sloot.

Kenmerken

(0416) 69 63 02