Maak kennis met Van der Kolk en Vos Staalbouw

Van der Kolk & Vos Staalbouw b.v. is gespecialiseerd in het produceren van staalconstructies voor gebouwen, stalen trappen, bordessen, leuningen, hekwerk en balustraden. De staalconstructie wordt door ons beschouwd als het skelet, de ruggengraat van het gebouw.

De staalconstructie dient te voldoen aan de eisen die er door de opdrachtgever aan gesteld worden: de juiste vorm, sterk en stabiel, maatvast en uitgevoerd volgens de geldende voorschriften en normen.

Van der Kolk & Vos Staalbouw b.v. voert haar projecten uit met efficiënte machines en een organisatie die bestaat uit vakbekwame medewerkers. Wij staan er garant voor dat onze projecten en diensten worden uitgevoerd conform de afspraken met onze klanten.

Onze missie is een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten. Hiertoe investeren wij volop in nieuwe technologie en het opleiden van onze medewerkers.

Geschiedenis

 • 1994

  Oprichting

  Van der Kolk en Vos Staalbouw b.v. is in 1994 opgericht door de oud-collega’s Leen van der Kolk en Jochem Vos. Zij hadden op dat moment reeds jarenlang ervaring opgedaan in de staalbouwbranche. Het bedrijf bestond bij aanvang uit 4,5 FTE.

 • 2002

  Verdere groei

  In het jaar 2002 is het bedrijf doorgegroeid tot 9FTE. De nadruk werd gelegd op constructiewerk ten behoeve van de woningbouw en bedrijfshallen.

 • 2018

  Nieuwe eigenaar

  Beide vennoten hebben een respectabele leeftijd bereikt en zijn toegekomen aan een nieuwe levensfase. Het bedrijf wordt in 2018 overgenomen door Frank van der Sloot, de huidige eigenaar.

(0416) 69 63 02